HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Universidade de Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidade de Santiago de Compostela (4)
2020
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el tamaño de muestra de aves de corral o lagomorfos, que se puede considerar representativa para su inspección post mortem en el matadero
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 59-83
2019
-
#EUROmicroMOOC: using Twitter to share trends in Microbiology worldwide
FEMS microbiology letters, Vol. 366, Núm. 11
-
Characterisation, antimicrobial resistance and diversity of atypical EPEC and STEC isolated from cow's milk, cheese and dairy cattle farm environments
LWT, Vol. 108, pp. 319-325
2016
-
Genetic characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and atypical enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) isolates from goat's milk and goat farm environment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 236, pp. 148-154