Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth

    Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828

  2. Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.

    MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35

  3. Bitter pit prediction in apples through Mg infiltration

    Proceedings of the XXV International Horticultural Congrees : Brussels, Belgium, 2-7 August, 1998

  4. Classification of lesions observed in natural cases of paratuberculosis in goats

    Journal of Comparative Pathology, Vol. 122, Núm. 4, pp. 255-265

  5. Comparison of rumen fermentation patterns and in situ degradation of grazed herbage in Churra and Merino sheep

    Livestock Production Science, Vol. 62, Núm. 2, pp. 193-204

  6. Composición química y digestibilidad “in vitro” de pajas de cereal y de leguminosas

    3 Reunião Ibérica de Pastagens e Forragens

  7. Composición química y digestibilidad “in vitro” de subproductos de industrias agroalimentarias

    3 Reunião Ibérica de Pastagens e Forragens

  8. Control of paratuberculosis (Johne's disease) in goats by vaccination of adult animals

    Veterinary Record, Vol. 146, Núm. 7, pp. 195-196

  9. Criptococosis pulmonar en cabras

    Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000

  10. Differences in the immune responses in lambs and kids vaccinated against paratuberculosis, according to the age of vaccination

    Veterinary Microbiology, Vol. 77, Núm. 3-4, pp. 475-485

  11. Distrofia muscular ovina progresiva

    Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000

  12. Efecto del nivel de ingestión sobre la cinética de tránsito y la síntesis de proteína microbiana en ovejas alimentadas con raciones con diferente relación forraje: concentrado

    Investigación agraria. Producción y sanidad animales, Vol. 15, Núm. 1, pp. 31-42

  13. Effect of forage to concentrate ratio in complete diets offered to sheep on voluntary food intake and some digestive parameters

    Animal Science, Vol. 70, Núm. 1, pp. 119-126

  14. Effect of forage to concentrate ratio in the diet on ruminai fermentation and digesta flow kinetics in sheep offered food at a fixed and restricted level of intake

    Animal Science, Vol. 70, Núm. 1, pp. 127-134

  15. El cuadro clínico y lesional de la paratuberculosis bovina.

    Bovis, Núm. 93, pp. 39-47

  16. Estimating the extent of degradation of ruminant feeds from a description of their gas production profiles observed in vitro: Comparison of models

    British Journal of Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 131-142

  17. Estimating the extent of degradation of ruminant feeds from a description of their gas production profiles observed in vitro: Derivation of models and other mathematical considerations

    British Journal of Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 143-150

  18. Histopathological and immunohistochemical study of lambs experimentally infected with Fasciola hepatica and Schistosoma bovis

    Journal of Veterinary Medicine, Series B, Vol. 47, Núm. 10, pp. 763-773

  19. Identificación del virus de la enfermedad de Aujeszky en animales infectados natural y experimentalmente.

    Laboratorio Veterinario Avedila, Núm. 15, pp. 5-8

  20. Immunohistochemical localisation of rabbit haemorrhagic disease virus VP-60 antigen in early infection of young and adult rabbits

    Research in Veterinary Science, Vol. 68, Núm. 2, pp. 181-187