Instituto de investigación
INSTITUTO DE GANADERIA DE MONTAÑA
Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
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A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth
Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828
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Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.
MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35
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Bitter pit prediction in apples through Mg infiltration
Proceedings of the XXV International Horticultural Congrees : Brussels, Belgium, 2-7 August, 1998
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Classification of lesions observed in natural cases of paratuberculosis in goats
Journal of Comparative Pathology, Vol. 122, Núm. 4, pp. 255-265
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Comparison of rumen fermentation patterns and in situ degradation of grazed herbage in Churra and Merino sheep
Livestock Production Science, Vol. 62, Núm. 2, pp. 193-204
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Composición química y digestibilidad “in vitro” de pajas de cereal y de leguminosas
3 Reunião Ibérica de Pastagens e Forragens
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Composición química y digestibilidad “in vitro” de subproductos de industrias agroalimentarias
3 Reunião Ibérica de Pastagens e Forragens
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Control of paratuberculosis (Johne's disease) in goats by vaccination of adult animals
Veterinary Record, Vol. 146, Núm. 7, pp. 195-196
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Criptococosis pulmonar en cabras
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000
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Differences in the immune responses in lambs and kids vaccinated against paratuberculosis, according to the age of vaccination
Veterinary Microbiology, Vol. 77, Núm. 3-4, pp. 475-485
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Distrofia muscular ovina progresiva
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000
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Efecto del nivel de ingestión sobre la cinética de tránsito y la síntesis de proteína microbiana en ovejas alimentadas con raciones con diferente relación forraje: concentrado
Investigación agraria. Producción y sanidad animales, Vol. 15, Núm. 1, pp. 31-42
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Effect of forage to concentrate ratio in complete diets offered to sheep on voluntary food intake and some digestive parameters
Animal Science, Vol. 70, Núm. 1, pp. 119-126
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Effect of forage to concentrate ratio in the diet on ruminai fermentation and digesta flow kinetics in sheep offered food at a fixed and restricted level of intake
Animal Science, Vol. 70, Núm. 1, pp. 127-134
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El cuadro clínico y lesional de la paratuberculosis bovina.
Bovis, Núm. 93, pp. 39-47
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Estimating the extent of degradation of ruminant feeds from a description of their gas production profiles observed in vitro: Comparison of models
British Journal of Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 131-142
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Estimating the extent of degradation of ruminant feeds from a description of their gas production profiles observed in vitro: Derivation of models and other mathematical considerations
British Journal of Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 143-150
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Histopathological and immunohistochemical study of lambs experimentally infected with Fasciola hepatica and Schistosoma bovis
Journal of Veterinary Medicine, Series B, Vol. 47, Núm. 10, pp. 763-773
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Identificación del virus de la enfermedad de Aujeszky en animales infectados natural y experimentalmente.
Laboratorio Veterinario Avedila, Núm. 15, pp. 5-8
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Immunohistochemical localisation of rabbit haemorrhagic disease virus VP-60 antigen in early infection of young and adult rabbits
Research in Veterinary Science, Vol. 68, Núm. 2, pp. 181-187