MARÍA JOSÉ
RANILLA GARCÍA
Catedrático de Universidad
F. Javier
Giráldez García
Publicaciones en las que colabora con F. Javier Giráldez García (9)
2024
-
Brócoli y coliflor como ingredientes en raciones de ovino lechero
Tierras. Ovino, Núm. 45, pp. 50-57
2023
-
Effects of Thymbra capitata essential oil on in vitro fermentation end-products and ruminal bacterial communities
Scientific Reports, Vol. 13, Núm. 1
-
XI Premio Andrés Pintaluba, S.A. “Carlos Luis de Cuenca y Esteban” Ingredientes alternativos para la alimentación de ovejas de leche: Brócoli y coliflor
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 31, Núm. 31, pp. 44-58
2006
-
Effects of malate on diet digestibility, microbial protein synthesis, plasma metabolites, and performance of growing lambs fed a high-concentrate diet
Journal of Animal Science, Vol. 84, Núm. 2, pp. 405-410
2000
-
Comparison of rumen fermentation patterns and in situ degradation of grazed herbage in Churra and Merino sheep
Livestock Production Science, Vol. 62, Núm. 2, pp. 193-204
1999
-
Influence of sward height and advancing season on rumen fermentation in Merino sheep grazing grass/white clover pasture
Animal Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 779-788
1998
-
Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheep
Animal Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 389-396
1997
-
A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hay
Animal Science, Vol. 65, Núm. 1, pp. 121-128
1994
-
Evolución de la degradabilidad ruminal de la hierba ingerida por el ganado ovino mantenido en un pasto de regadío a lo largo de la época estival
[Recursos pastables. Hacia una gestión de calidad]: XXXIV reunión científica de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos (S.E.E.P.), actas. Santander, 30 de mayo a 3 de junio de 1994