Effect of diet and bacerial pellet on the bacterial N and amino acid flows from single-flow continuous-culture fermenteres

  1. E. Molina-Alcaide 1
  2. A. Moumen 1
  3. A.I. Martín-García 1
  4. M.D. Carro 2
  1. 1 Estación Experimental del Zaidín, CSIC
  2. 2 Departamento de Producción Animal, Universidad de León
Libro:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Editorial: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Año de publicación: 2011

Páginas: 127-132

Congreso: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Tipo: Aportación congreso