Effects of a yeast enzymatic hydrolyzate on "in vitro" ruminal fermentation

  1. A. Díaz 23
  2. C. Saro 13
  3. M.L. Tejido 13
  4. A. Sosa 24
  5. M.E. Martínez 3
  6. J. Galindo 4
  7. M.D. Carro 13
  8. M.J. Ranilla 13
  1. 1 Instituto de Ganadería de Montaña (CSIC-ULE)
  2. 2 Universidad de Matanzas "Camilo Cienfuegos", Cuba
  3. 3 Departamento de Producción Animal, Universidad de León
  4. 4 Instituto de Ciencia Animal, Cuba
Buch:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Verlag: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Datum der Publikation: 2011

Seiten: 181-186

Kongress: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Art: Konferenz-Beitrag