Discrimination of different categories of forages harvested form North-Western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and "in vitro" digestiblility

  1. F. Opsi 12
  2. S. Tassone 1
  3. R. Fortina 1
  4. S. Andrés 1
  5. S. López 2
  1. 1 Dipartimento di Scienze Zootechniche, Università degli Stui di Torino, Italy
  2. 2 Instituto de Ganadería de Montaña, CSIC-Universidad de León
Libro:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Editorial: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Año de publicación: 2011

Páginas: 133-139

Congreso: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Tipo: Aportación congreso