Discrimination of different categories of forages harvested form North-Western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and "in vitro" digestiblility
- F. Opsi 12
- S. Tassone 1
- R. Fortina 1
- S. Andrés 1
- S. López 2
- 1 Dipartimento di Scienze Zootechniche, Università degli Stui di Torino, Italy
- 2 Instituto de Ganadería de Montaña, CSIC-Universidad de León
- M. J. Ranilla (coord.)
- M. D. Carro (coord.)
- H. Ben Salem (coord.)
- P. Morand-Fehr (coord.)
Editorial: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León
ISBN: 2-85352-471-X
Año de publicación: 2011
Páginas: 133-139
Congreso: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)
Tipo: Aportación congreso