Evolution of fermentation parameters in Rusitec fermenters operated at fifferent dilution rates and concentrate retention times

  1. M.E. Martínez 12
  2. M.J. Ranilla 12
  3. S. Ramos 12
  4. M.L. Tejido 12
  5. M.D. Carro 12
  1. 1 Instituto de Ganadería de Montaña (CSIC)
  2. 2 Departamento de Producción Animal, Universidad de León
Buch:
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
  1. M. J. Ranilla (coord.)
  2. M. D. Carro (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Verlag: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León

ISBN: 2-85352-471-X

Datum der Publikation: 2011

Seiten: 121-126

Kongress: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)

Art: Konferenz-Beitrag