Genome-Wide Gene-Environment Interaction Analyses to Understand the Relationship between Red Meat and Processed Meat Intake and Colorectal Cancer Risk
- Stern, M.C.
- Sanchez Mendez, J.
- Kim, A.E.
- Obón-Santacana, M.
- Moratalla-Navarro, F.
- Martín, V.
- Moreno, V.
- Lin, Y.
- Bien, S.A.
- Qu, C.
- Su, Y.-R.
- White, E.
- Harrison, T.A.
- Huyghe, J.R.
- Tangen, C.M.
- Newcomb, P.A.
- Phipps, A.I.
- Thomas, C.E.
- Kawaguchi, E.S.
- Lewinger, J.P.
- Morrison, J.L.
- Conti, D.V.
- Wang, J.
- Thomas, D.C.
- Platz, E.A.
- Visvanathan, K.
- Keku, T.O.
- Newton, C.C.
- Um, C.Y.
- Kundaje, A.
- Shcherbina, A.
- Murphy, N.
- Gunter, M.J.
- Dimou, N.
- Papadimitriou, N.
- Bézieau, S.
- van Duijnhoven, F.J.B.
- Männistö, S.
- Rennert, G.
- Wolk, A.
- Hoffmeister, M.
- Brenner, H.
- Chang-Claude, J.
- Tian, Y.
- Le Marchand, L.
- Cotterchio, M.
- Tsilidis, K.K.
- Bishop, D.T.
- Melaku, Y.A.
- Lynch, B.M.
- Buchanan, D.D.
- Ulrich, C.M.
- Ose, J.
- Peoples, A.R.
- Pellatt, A.J.
- Li, L.
- Devall, M.A.M.
- Campbell, P.T.
- Albanes, D.
- Weinstein, S.J.
- Berndt, S.I.
- Gruber, S.B.
- Ruiz-Narvaez, E.
- Song, M.
- Joshi, A.D.
- Drew, D.A.
- Petrick, J.L.
- Chan, A.T.
- Giannakis, M.
- Peters, U.
- Hsu, L.
- Gauderman, W.J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1538-7755
Año de publicación: 2024
Volumen: 33
Número: 3
Páginas: 400-410
Tipo: Artículo