Pro-vegetarian food patterns and cardiometabolic risk in the PREDIMED-Plus study: a cross-sectional baseline analysis

  1. Oncina-Cánovas, A.
  2. Vioque, J.
  3. González-Palacios, S.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Zomeño, D.
  8. Martínez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Romaguera, D.
  12. López-Miranda, J.
  13. Estruch, R.
  14. Bernal-Lopez, R.M.
  15. Lapetra, J.
  16. Serra-Majem, J.L.
  17. Bueno-Cavanillas, A.
  18. Tur, J.A.
  19. Martín-Sánchez, V.
  20. Pintó, X.
  21. Delgado-Rodríguez, M.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Vidal, J.
  24. Vázquez, C.
  25. Daimiel, L.
  26. Ros, E.
  27. Toledo, E.
  28. Babio, N.
  29. Sorli, J.V.
  30. Schröder, H.
  31. Zulet, M.A.
  32. Sorto-Sánchez, C.
  33. Barón-López, F.J.
  34. Compañ-Gabucio, L.
  35. Morey, M.
  36. García-Ríos, A.
  37. Casas, R.
  38. Gómez-Pérez, A.M.
  39. Santos-Lozano, J.M.
  40. Vázquez-Ruiz, Z.
  41. Nishi, S.K.
  42. Asensio, E.M.
  43. Soldevila, N.
  44. Abete, I.
  45. Goicolea-Güemez, L.
  46. Buil-Cosiales, P.
  47. García-Gavilán, J.F.
  48. Canals, E.
  49. Torres-Collado, L.
  50. García-de-la-Hera, M.
  51. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2022

Volumen: 61

Número: 1

Páginas: 357-372

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-021-02647-4 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible