Total and subtypes of dietary fat intake and its association with components of the metabolic syndrome in a mediterranean population at high cardiovascular risk

  1. Julibert, A.
  2. Bibiloni, M.D.M.
  3. Bouzas, C.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Zomeño, M.D.
  8. Romaguera, D.
  9. Vioque, J.
  10. Alonso-Gómez, Á.M.
  11. Wärnberg, J.
  12. Martínez, J.A.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Estruch, R.
  15. Tinahones, F.J.
  16. Lapetra, J.
  17. Pintó, X.
  18. Lopez-Miranda, J.
  19. García-Molina, L.
  20. Gaforio, J.J.
  21. Matía-Martín, P.
  22. Daimiel, L.
  23. Martín-Sánchez, V.
  24. Vidal, J.
  25. Vázquez, C.
  26. Ros, E.
  27. Toledo, E.
  28. Becerra-Tomás, N.
  29. Pórtoles, O.
  30. Pérez-Vega, K.A.
  31. Fiol, M.
  32. Torres-Collado, L.
  33. Tojal-Sierra, L.
  34. Carabaño-Moral, R.
  35. Abete, I.
  36. Sanchez-Villegas, A.
  37. Casas, R.
  38. Bernal-López, M.R.
  39. Santos-Lozano, J.M.
  40. Galera, A.
  41. Ugarriza, L.
  42. Ruiz-Canela, M.
  43. Babio, N.
  44. Coltell, O.
  45. Schröder, H.
  46. Konieczna, J.
  47. Orozco-Beltrán, D.
  48. Sorto-Sánchez, C.
  49. Eguaras, S.
  50. Barrubés, L.
  51. Fitó, M.
  52. Tur, J.A.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2019

Volumen: 11

Número: 7

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU11071493 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor