Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2016

  1. A propósito de la duración del periodo seco

    MG Mundo ganadero, Año 27, Núm. 268, pp. 12-15

  2. Anti-predator behaviour of adult red-legged partridge (Alectoris rufa) tutors improves the defensive responses of farm-reared broods

    British Poultry Science, Vol. 57, Núm. 3, pp. 306-316

  3. Bivariate relationships incorporating method comparison: A review of linear regression methods

    CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources, Vol. 11

  4. Caracterización morfológica [El caballo de la montaña asturiana]

    El caballo de la montaña asturiana (Universidad de León), pp. 41-62

  5. Características de la carne de potro: producción, comercialización y consumo

    El caballo de la montaña asturiana (Universidad de León), pp. 75-81

  6. Características, tratamiento y comercialización de la carne procedente de la raza de lidia

    Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 10, Núm. 2, pp. 94-111

  7. Causes of mortality in breeding rabbits

    Preventive Veterinary Medicine, Vol. 127, pp. 56-63

  8. Comprehensive RNA-Seq profiling to evaluate lactating sheep mammary gland transcriptome

    Scientific Data, Vol. 3

  9. Detection and replication of QTL underlying resistance to gastrointestinal nematodes in adult sheep using the ovine 50K SNP array

    Genetics Selection Evolution, Vol. 48, Núm. 1

  10. Effect of disodium/calcium malate or saccharomyces cerevisiae supplementation on growth performance, carcass quality, ruminal fermentation products, and blood metabolites of heifers

    Journal of Animal Science, Vol. 94, Núm. 10, pp. 4315-4325

  11. Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids

    Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552

  12. Effects of xylanase supplementation on feed intake, digestibility and ruminal fermentation in Rambouillet sheep

    Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 6, pp. 1110-1117

  13. Eficiencia reproductiva en ganado bovino de lidia

    Ganadería, Núm. 103, pp. 34-38

  14. El caballo de la montaña asturiana

    Universidad de León

  15. El recuento celular de la leche (RCS) como herramienta de predicción de pérdidas productivas y económicas por mamitis subclínicas en caprino lechero

    Tierras. Caprino, Núm. 15, pp. 24-25

  16. Esquema de selección de la raza Churra: Resultados 2014

    Feagas, Núm. 39, pp. 59-70

  17. Estudio del comportamiento social del ganado de Lidia empleando tecnología GPS-GPRS

    Abanico veterinario, Vol. 6, Núm. 3, pp. 35-46

  18. Estudio socioeconómico de las ganaderías

    El caballo de la montaña asturiana (Universidad de León), pp. 63-74

  19. Evaluation of pea protein concentrate as partial replacement of fish meal in practical diets for juvenile tench (Tinca tinca L.)

    Aquaculture Research, Vol. 47, Núm. 9, pp. 2825-2834

  20. Evaluation of poultry by-product meal as partial replacement of fish meal in practical diets for juvenile tench (Tinca tinca L.)

    Aquaculture Research, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1612-1621