Departamento
PRODUCCIÓN ANIMAL
Publicaciones (47) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
Agalaxia contagiosa en pequeños rumiantes
Ganadería, Núm. 81, pp. 24-28
-
Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas. Recomendaciones prácticas
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 247, pp. 52-58
-
Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas: aspectos preliminares
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 246, pp. 54-57
-
An approach to the statistics of wild lagomorph captive rearing for releasing purposes in Spain
World Rabbit Science, Vol. 20, Núm. 1, pp. 49-56
-
Body weight and body condition of breeding rabbits in commercial units
Journal of Animal Science, Vol. 90, Núm. 9, pp. 3252-3258
-
Desarrollo de la morfoestructura y el valor carnicero en corderos chilotes
International Journal of Morphology, Vol. 30, Núm. 4, pp. 1538-1543
-
Digestibilidad, fermentación ruminal y balance de nitrógeno en ovejas y cabras alimentadas con dietas de distinta calidad
XXXVII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia
-
Do pairing systems improve welfare of captive Red-Legged partridges (Alectoris rufa) in laying cages?
Poultry Science, Vol. 91, Núm. 8, pp. 1751-1758
-
Effects of dietary protein and different levels of replacement of fish meal by soybean meal in practical diets for juvenile crayfish (Pacifastacus leniusculus, Astacidae) from the onset of exogenous feeding
Aquaculture, Vol. 364-365, pp. 338-344
-
Effects of inactivated and live cells of Saccharomyces cerevisiae on in vitro ruminal fermentation of diets with different forage:concentrate ratio
Journal of Agricultural Science, Vol. 150, Núm. 2, pp. 271-283
-
Effects of live artemia nauplii supplementation for different periods on survival and growth of juvenile signal crayfish pacifastacus leniusculus in the first six months of intensive culture
North American Journal of Aquaculture, Vol. 74, Núm. 1, pp. 34-38
-
Effects of rhubarb (Rheum spp.) and frangula (Frangula alnus) on intake, digestibility and ruminal fermentation of different diets and feedstuffs by sheep
Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 131-139
-
Estatus ácido-base, gasométrico y electrolítico y su relación con el síndrome de caída en toros de lidia
Abanico veterinario, Vol. 2, Núm. 3, pp. 36-46
-
Evaluación agronómica de maíz tras aplicación de combinaciones de productos de calcio en terrenos ácidos
Nuevos retos de la ganadería extensiva: un agente de conservación en peligro de extinción
-
Evolución del sector de la producción del toro de lidia en España: Censos y ganaderías
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 207-221
-
GWA Analysis for Milk Production Traits in Dairy Sheep and Genetic Support for a QTN Influencing Milk Protein Percentage in the LALBA Gene
PLoS ONE, Vol. 7, Núm. 10
-
Genetic diversity and population structure of Bolivian alpacas
Small Ruminant Research, Vol. 105, Núm. 1-3, pp. 97-104
-
Health and body condition of lactating females on rabbit farms
Journal of Animal Science, Vol. 90, Núm. 7, pp. 2353-2361
-
Identification and antimicrobial activity of Lactobacillus strains of poultry origin
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 46, Núm. 4, pp. 403-409
-
In situ degradability of soyabean meal treated with acacia saligna and atriplex halimus extracts in sheep
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 21, Núm. 3, pp. 447-457