Publicaciones (47) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. Agalaxia contagiosa en pequeños rumiantes

    Ganadería, Núm. 81, pp. 24-28

  2. Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas. Recomendaciones prácticas

    MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 247, pp. 52-58

  3. Alimentación y prevención de enfermedades metabólicas: aspectos preliminares

    MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 246, pp. 54-57

  4. An approach to the statistics of wild lagomorph captive rearing for releasing purposes in Spain

    World Rabbit Science, Vol. 20, Núm. 1, pp. 49-56

  5. Body weight and body condition of breeding rabbits in commercial units

    Journal of Animal Science, Vol. 90, Núm. 9, pp. 3252-3258

  6. Desarrollo de la morfoestructura y el valor carnicero en corderos chilotes

    International Journal of Morphology, Vol. 30, Núm. 4, pp. 1538-1543

  7. Digestibilidad, fermentación ruminal y balance de nitrógeno en ovejas y cabras alimentadas con dietas de distinta calidad

    XXXVII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia

  8. Do pairing systems improve welfare of captive Red-Legged partridges (Alectoris rufa) in laying cages?

    Poultry Science, Vol. 91, Núm. 8, pp. 1751-1758

  9. Effects of dietary protein and different levels of replacement of fish meal by soybean meal in practical diets for juvenile crayfish (Pacifastacus leniusculus, Astacidae) from the onset of exogenous feeding

    Aquaculture, Vol. 364-365, pp. 338-344

  10. Effects of inactivated and live cells of Saccharomyces cerevisiae on in vitro ruminal fermentation of diets with different forage:concentrate ratio

    Journal of Agricultural Science, Vol. 150, Núm. 2, pp. 271-283

  11. Effects of live artemia nauplii supplementation for different periods on survival and growth of juvenile signal crayfish pacifastacus leniusculus in the first six months of intensive culture

    North American Journal of Aquaculture, Vol. 74, Núm. 1, pp. 34-38

  12. Effects of rhubarb (Rheum spp.) and frangula (Frangula alnus) on intake, digestibility and ruminal fermentation of different diets and feedstuffs by sheep

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 131-139

  13. Estatus ácido-base, gasométrico y electrolítico y su relación con el síndrome de caída en toros de lidia

    Abanico veterinario, Vol. 2, Núm. 3, pp. 36-46

  14. Evaluación agronómica de maíz tras aplicación de combinaciones de productos de calcio en terrenos ácidos

    Nuevos retos de la ganadería extensiva: un agente de conservación en peligro de extinción

  15. Evolución del sector de la producción del toro de lidia en España: Censos y ganaderías

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 207-221

  16. GWA Analysis for Milk Production Traits in Dairy Sheep and Genetic Support for a QTN Influencing Milk Protein Percentage in the LALBA Gene

    PLoS ONE, Vol. 7, Núm. 10

  17. Genetic diversity and population structure of Bolivian alpacas

    Small Ruminant Research, Vol. 105, Núm. 1-3, pp. 97-104

  18. Health and body condition of lactating females on rabbit farms

    Journal of Animal Science, Vol. 90, Núm. 7, pp. 2353-2361

  19. Identification and antimicrobial activity of Lactobacillus strains of poultry origin

    Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 46, Núm. 4, pp. 403-409

  20. In situ degradability of soyabean meal treated with acacia saligna and atriplex halimus extracts in sheep

    Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 21, Núm. 3, pp. 447-457