Publicaciones (37) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. A comparative evaluation of functions for describing the relationship between live-weight gain and metabolizable energy intake in turkeys

    Journal of Agricultural Science, Vol. 142, Núm. 6, pp. 691-695

  2. Alteración de la síntesis de grasa láctea a través de la alimentación de las vacas lecheras

    Producción animal, Vol. 19, Núm. 204, pp. 56-74

  3. Análisis de la variabilidad de la región de transmembrana del gen del receptor de la hormona de creciemiento ovina

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 192-197

  4. Análisis de la variabilidad genética de la raza montesina mediante marcadores ADN

    Feagas, Núm. 25, pp. 99-104

  5. Artificial reproduction in 1-year-old tench (Tinca tinca L.)

    Journal of Applied Ichthyology, Vol. 20, Núm. 6, pp. 542-544

  6. Buenas prácticas ganaderas, control de riesgos y sistemas integrales de calidad y seguridad alimentaria en las explotaciones lecheras de ganado ovino y caprino

    Consorcio de Promoción del Ovino

  7. Búsqueda de regiones genómicas con influencia sobre la resistencia a las tricostrongilidosis en el ganado ovino de raza churra

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 197-201

  8. Chemical composition and in vitro digestibility of some Spanish browse plant species

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 2, pp. 197-204

  9. Comparison between analytical methods and biological assays for the assessment of tannin-related antinutritive effects in some Spanish browse species

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 11, pp. 1349-1356

  10. Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deer

    Journal of Animal and Feed Sciences

  11. Control rumial mediante bicarbonato sódico

    MG Mundo ganadero, Año 15, Núm. 166, pp. 58-62

  12. Cuarenta años de fertilización en prados de la montaña de León. II. Influencia sobre la composición botánica

    Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 34, Núm. 2, pp. 153-206

  13. Effect of exogenous fibrolytic enzymes on in vitro rumen fermentation of tropical forages

    Journal of Animal and Feed Sciences

  14. Effect of individual protozoa, Isotricha intestinalis and Metadinium medium, on ruminal fermentation and methane production in vitro

    Journal of Animal and Feed Sciences

  15. Effects of carrier matrix and dosing frequency on digestive kinetics of even-chain alkanes and implications on herbage intake and rate of passage studies

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 12, pp. 1562-1570

  16. Effects of dead egg removal frequency on stage 2 juvenile production in artificial incubation of Austropotamobius pallipes Lereboullet

    BFPP - Bulletin Francais de la Peche et de la Protection des Milieux Aquatiques

  17. Effects of different antifungal treatments on artificial incubation of the astacid crayfish (Pacifastacus leniusculus Dana) eggs

    Aquaculture, Vol. 239, Núm. 1-4, pp. 249-259

  18. Effects of enzyme application method on in vitro rumen fermentation of tropical forages

    Journal of Animal and Feed Sciences

  19. Effects of selective and complete dry therapy on prevalence of intramammary infection and on milk yield in the subsequent lactation in dairy ewes

    Journal of Dairy Research, Vol. 71, Núm. 1, pp. 33-38

  20. Emilio Ojeda Sahagún, un precursor de su tiempo

    X Congreso Nacional, IV Iberoamericano y I Hispanoluso de Historia de la Veterinaria: actas. Badajoz, 22-23 de octubre de 2004