Publicaciones (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A derivation and evaluation of the von Bertalanffy equation for describing growth in broilers over time

    Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 11, Núm. 1, pp. 109-125

  2. Alimentación calostral de terneros: aspecto práctico

    MG Mundo ganadero, Núm. 150, pp. 46-53

  3. Alimentación calostral de terneros: aspectos teóricos

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 44-50

  4. An individual laboratory cheese-making method for selection in dairy ewes

    Small Ruminant Research, Vol. 45, Núm. 1, pp. 67-73

  5. Antibióticos: debate sobre la resistencia antimicrobiana

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 82-85

  6. Biotecnología y producción animal

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 34-38

  7. Comportamiento evidenciado por el toro de lidia durante el tercio de varas y correlación con el síndrome de caída

    IX Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes

  8. Composición química y digestibilidad in vitro de gramíneas en diferentes fases de desarrollo

    Producción de pastos, forrajes y céspedes : actas XLII Reunión Científica de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos 6-10 de mayo de 2002, Lleida (España)

  9. Control de calidad del método fluoro-opto-electrónico de recuento celular en la leche de oveja: evaluación mediante el método microscópico de referencia

    IX Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes

  10. Efecto de los tratamientos antihelmínticos sobre el parasitismo gastrointestinal en ganado ovino. Estudio piloto en un rebaño de la Comunidad de Madrid.

    Medicina Veterinaria, Vol. 19, Núm. 10, pp. 130-135

  11. Effects of housing type and breeding system on the reproductive capacity of the red-legged partridge (Alectoris rufa)

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 2, pp. 169-172

  12. El exterior de la cabra y su valoración

    Ovis, Núm. 83, pp. 9-24

  13. El futuro de las razas de pequeños rumiantes:: técnicas de manipulación genética

    Ovis, Núm. 83, pp. 65-88

  14. Estrés calórico en vacas lecheras

    Ganadería, Núm. 15, pp. 70-75

  15. Factors affecting test-day milk composition in dairy ewes, and relationships amongst various milk components

    Journal of Dairy Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 53-62

  16. Genetic parameters for lactation traits of milking ewes: Protein content and composition, fat, somatic cells and individual laboratory cheese yield

    Genetics Selection Evolution, Vol. 34, Núm. 5, pp. 581-596

  17. Heritability and genetic correlations of test day milk yield and composition, individual laboratory cheese yield, and somatic cell count for dairy ewes

    Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 10, pp. 2692-2698

  18. Hyperosmotic stress induces phosphorylation of cytosolic phospholipase A2 in HaCaT cells by an epidermal growth factor receptor-mediated process

    Cellular Signalling, Vol. 14, Núm. 10, pp. 839-848

  19. In vitro digestibility of forages as influenced by source of inoculum (sheep rumen versus Rusitec fermenters) and diet of the donor sheep

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 97, Núm. 1-2, pp. 41-51

  20. In vitro methods as predictors of voluntary intake and digestibility of hays fed to sheep

    Australian Journal of Agricultural Research, Vol. 53, Núm. 4, pp. 471-479