Departamento
PRODUCCIÓN ANIMAL
Publicaciones (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2002
-
A derivation and evaluation of the von Bertalanffy equation for describing growth in broilers over time
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 11, Núm. 1, pp. 109-125
-
Alimentación calostral de terneros: aspecto práctico
MG Mundo ganadero, Núm. 150, pp. 46-53
-
Alimentación calostral de terneros: aspectos teóricos
MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 44-50
-
An individual laboratory cheese-making method for selection in dairy ewes
Small Ruminant Research, Vol. 45, Núm. 1, pp. 67-73
-
Antibióticos: debate sobre la resistencia antimicrobiana
MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 82-85
-
Biotecnología y producción animal
MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 34-38
-
Comportamiento evidenciado por el toro de lidia durante el tercio de varas y correlación con el síndrome de caída
IX Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes
-
Composición química y digestibilidad in vitro de gramíneas en diferentes fases de desarrollo
Producción de pastos, forrajes y céspedes : actas XLII Reunión Científica de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos 6-10 de mayo de 2002, Lleida (España)
-
Control de calidad del método fluoro-opto-electrónico de recuento celular en la leche de oveja: evaluación mediante el método microscópico de referencia
IX Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes
-
Efecto de los tratamientos antihelmínticos sobre el parasitismo gastrointestinal en ganado ovino. Estudio piloto en un rebaño de la Comunidad de Madrid.
Medicina Veterinaria, Vol. 19, Núm. 10, pp. 130-135
-
Effects of housing type and breeding system on the reproductive capacity of the red-legged partridge (Alectoris rufa)
Poultry Science, Vol. 81, Núm. 2, pp. 169-172
-
El exterior de la cabra y su valoración
Ovis, Núm. 83, pp. 9-24
-
El futuro de las razas de pequeños rumiantes:: técnicas de manipulación genética
Ovis, Núm. 83, pp. 65-88
-
Estrés calórico en vacas lecheras
Ganadería, Núm. 15, pp. 70-75
-
Factors affecting test-day milk composition in dairy ewes, and relationships amongst various milk components
Journal of Dairy Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 53-62
-
Genetic parameters for lactation traits of milking ewes: Protein content and composition, fat, somatic cells and individual laboratory cheese yield
Genetics Selection Evolution, Vol. 34, Núm. 5, pp. 581-596
-
Heritability and genetic correlations of test day milk yield and composition, individual laboratory cheese yield, and somatic cell count for dairy ewes
Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 10, pp. 2692-2698
-
Hyperosmotic stress induces phosphorylation of cytosolic phospholipase A2 in HaCaT cells by an epidermal growth factor receptor-mediated process
Cellular Signalling, Vol. 14, Núm. 10, pp. 839-848
-
In vitro digestibility of forages as influenced by source of inoculum (sheep rumen versus Rusitec fermenters) and diet of the donor sheep
Animal Feed Science and Technology, Vol. 97, Núm. 1-2, pp. 41-51
-
In vitro methods as predictors of voluntary intake and digestibility of hays fed to sheep
Australian Journal of Agricultural Research, Vol. 53, Núm. 4, pp. 471-479