Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A review of mathematical functions for the analysis of growth in poultry

    World's Poultry Science Journal, Vol. 66, Núm. 2, pp. 227-239

  2. Aditivos alternativos en la alimentación del ovino-caprino: cebo y producción de leche

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 169, pp. 61-69

  3. Alimentos de origen animal: ¿alimentos funcionales?

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 17, Núm. 1, pp. 18-25

  4. Ammonia-N utilization by ruminal bacteria and protozoa from sheep fed diets differing in forage: Concentrate ratio and forage type

    EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 131-132

  5. Analysis of energy balance data from lactating dairy cows

    EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 545-546

  6. Application of a kinetic model to describe phosphorus metabolism in pigs fed a diet with a microbial phytase

    Journal of Agricultural Science, Vol. 148, Núm. 3, pp. 277-286

  7. Artificial incubation of noble crayfish (Astacus astacus) eggs in a partially recirculating system using formaldehyde as an antifungal treatment

    Aquaculture Research, Vol. 41, Núm. 10

  8. Can Iberian Water Rail Rallus aquaticus be sexed reliably using simple morphometrics?

    Ringing and Migration, Vol. 25, Núm. 1, pp. 42-46

  9. Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. I. Digestibility, fermentation parameters, and microbial growth

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3684-3698

  10. Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. II. Protozoa population and diversity of bacterial communities

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3699-3712

  11. Complementar la dieta de las ovejas con alperujo proporciona lácteos más saludables

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 29, Núm. 254, pp. 18-22

  12. Control de mamitis en el ovino lechero

    Ganadería, Núm. 68, pp. 28-32

  13. Cría tradicional del gallo indio de León en la provincia de Zamora

    Feagas, Núm. 36, pp. 120-123

  14. Decapsulated artemia cysts: A suitable dietary supplement for juvenile tench (Tinca tinca L.)

    Journal of Applied Aquaculture, Vol. 22, Núm. 1, pp. 57-65

  15. Decrease of ruminal methane production in Rusitec fermenters through the addition of plant material from rhubarb (Rheum spp.) and alder buckthorn (Frangula alnus)

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3755-3763

  16. Detection of quantitative trait loci affecting the milk fatty acid profile on sheep chromosome 22: Role of the stearoyl-CoA desaturase gene in Spanish Churra sheep

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 1, pp. 348-357

  17. Effect of a polymer-coated urea based diet on the performance of lactating dairy cows

    Journal of Applied Animal Research, Vol. 37, Núm. 2, pp. 201-205

  18. Eficacia de la inseminación artificial a celo natural en una gandería de ovino ecológico

    PR: pequeños rumiantes, Vol. 11, Núm. 2, pp. 23-28

  19. Estimating maintenance energy using type I and type II regression models

    EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 559-560

  20. Evaluation of a mechanistic lactation model using cow, goat and sheep data

    Journal of Agricultural Science, Vol. 148, Núm. 3, pp. 249-262