Artículos (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. A comparative evaluation of functions for partitioning nitrogen and amino acid intake between maintenance and growth in broilers

    Journal of Agricultural Science, Vol. 146, Núm. 2, pp. 163-170

  2. A comparison of the Schumacher with other functions for describing growth in pigs

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 143, Núm. 1-4, pp. 314-327

  3. A male linkage map constructed for QTL mapping in Spanish Churra sheep

    Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 125, Núm. 3, pp. 201-204

  4. Aislamiento, identificación y caracterización parcial de las propiedades probióticas de cepas de Lactobacillus sp procedentes del tracto gastrointestinal de pollos de ceba

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 6, Núm. 1, pp. 56-63

  5. Análisis de factores de variación de la producción láctea en ganado ovino de las razas castellana y Assaf

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 146, pp. 22-24

  6. Análisis de la variabilidad y relaciones filogenéticas de las razas equinas autóctonas españolas de aptitud cárnica a partir del ADN mitocondrial

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 283-289

  7. Análisis de las principales causas de la presencia de inhibidores en leche de tanque y su prevención

    Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 143, pp. 22-26

  8. Análisis del genoma ovino par la identificación de QTL con influencia sobre caracteres de morfología mamaria: resultados preliminares

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 83-88

  9. Análisis preliminar de la estructura genética del Merino: situación de las estirpes tradicionales mediante análisis genealógico y molecular

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 295-302

  10. Artemia nauplii and two commercial replacements as dietary supplement for juvenile signal crayfish, Pacifastacus leniusculus (Astacidae), from the onset of exogenous feeding under controlled conditions

    Aquaculture, Vol. 281, Núm. 1-4, pp. 83-86

  11. Certificación del Consorcio de Promoción del Ovino conforme a la Norma Internacional ISO 22000:2005

    Ganadería, Núm. 53, pp. 26-28

  12. Comparison of energy evaluation systems and a mechanistic model for milk production by dairy cattle offered fresh grass-based diets

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 143, Núm. 1-4, pp. 203-219

  13. Concepto de calidad en la industria agroalimentaria

    Interciencia, Vol. 33, Núm. 4, pp. 258-264

  14. Detection of quantitative trait loci for meat quality traits in cattle

    Animal Genetics, Vol. 39, Núm. 1, pp. 51-61

  15. Differences in the expression of the ASIP gene are involved in the recessive black coat colour pattern in sheep: Evidence from the rare Xalda sheep breed

    Animal Genetics, Vol. 39, Núm. 3, pp. 290-293

  16. Dose-response effects of Rheum officinale root and Frangula alnus bark on ruminal methane production in vitro

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 319-334

  17. Effects of allicin and diallyl disulfide on in vitro rumen fermentation of a mixed diet

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 351-363

  18. Effects of an exogenous fibrolytic enzyme preparation on in vitro ruminal fermentation of three forages and their isolated cell walls

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 109-121

  19. Effects of different levels of an enzyme mixture on in vitro gas production parameters of contrasting forages

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 146, Núm. 3-4, pp. 289-301

  20. Effects of exogenous fibrolytic enzymes on in vitro ruminal fermentation of substrates with different forage:concentrate ratios

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 306-325