Artículos (27) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. A comparative evaluation of functions for describing the relationship between live-weight gain and metabolizable energy intake in turkeys

    Journal of Agricultural Science, Vol. 142, Núm. 6, pp. 691-695

  2. Alteración de la síntesis de grasa láctea a través de la alimentación de las vacas lecheras

    Producción animal, Vol. 19, Núm. 204, pp. 56-74

  3. Análisis de la variabilidad de la región de transmembrana del gen del receptor de la hormona de creciemiento ovina

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 192-197

  4. Análisis de la variabilidad genética de la raza montesina mediante marcadores ADN

    Feagas, Núm. 25, pp. 99-104

  5. Artificial reproduction in 1-year-old tench (Tinca tinca L.)

    Journal of Applied Ichthyology, Vol. 20, Núm. 6, pp. 542-544

  6. Búsqueda de regiones genómicas con influencia sobre la resistencia a las tricostrongilidosis en el ganado ovino de raza churra

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 197-201

  7. Chemical composition and in vitro digestibility of some Spanish browse plant species

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 2, pp. 197-204

  8. Comparison between analytical methods and biological assays for the assessment of tannin-related antinutritive effects in some Spanish browse species

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 11, pp. 1349-1356

  9. Control rumial mediante bicarbonato sódico

    MG Mundo ganadero, Año 15, Núm. 166, pp. 58-62

  10. Cuarenta años de fertilización en prados de la montaña de León. II. Influencia sobre la composición botánica

    Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 34, Núm. 2, pp. 153-206

  11. Effects of carrier matrix and dosing frequency on digestive kinetics of even-chain alkanes and implications on herbage intake and rate of passage studies

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 12, pp. 1562-1570

  12. Effects of different antifungal treatments on artificial incubation of the astacid crayfish (Pacifastacus leniusculus Dana) eggs

    Aquaculture, Vol. 239, Núm. 1-4, pp. 249-259

  13. Effects of selective and complete dry therapy on prevalence of intramammary infection and on milk yield in the subsequent lactation in dairy ewes

    Journal of Dairy Research, Vol. 71, Núm. 1, pp. 33-38

  14. Estimación del nivel de diferenciación genética de la raza merina mediante ADN Microsatélite

    Feagas, Núm. 26, pp. 123-127

  15. Estimación del nivel de diferenciación genética de la raza merina mediante ADN Microsatélite

    Feagas, Núm. 25, pp. 92-98

  16. Evaluation of rapid somatic cell counters under different analytical conditions in ovine milk

    Journal of Dairy Science, Vol. 87, Núm. 11, pp. 3623-3628

  17. Evolución del peso corporal en corderas de raza churra

    Feagas, Núm. 26, pp. 115-118

  18. La leche como alimento funcional (I)

    MG Mundo ganadero, Año 15, Núm. 170, pp. 40-44

  19. La leche como alimento funcional (y II): Producción en las granjas de origen

    MG Mundo ganadero, Año 15, Núm. 171, pp. 74-78

  20. Modificación del perfil de ácidos grasos de la leche de vaca: artículo ganador de la IV edición del Premio Cristobal de la Puerta

    Ganadería, Núm. 27, pp. 60-68