Artículos (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A derivation and evaluation of the von Bertalanffy equation for describing growth in broilers over time

    Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 11, Núm. 1, pp. 109-125

  2. Alimentación calostral de terneros: aspecto práctico

    MG Mundo ganadero, Núm. 150, pp. 46-53

  3. Alimentación calostral de terneros: aspectos teóricos

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 44-50

  4. An individual laboratory cheese-making method for selection in dairy ewes

    Small Ruminant Research, Vol. 45, Núm. 1, pp. 67-73

  5. Antibióticos: debate sobre la resistencia antimicrobiana

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 82-85

  6. Biotecnología y producción animal

    MG Mundo ganadero, Núm. 149, pp. 34-38

  7. Efecto de los tratamientos antihelmínticos sobre el parasitismo gastrointestinal en ganado ovino. Estudio piloto en un rebaño de la Comunidad de Madrid.

    Medicina Veterinaria, Vol. 19, Núm. 10, pp. 130-135

  8. Effects of housing type and breeding system on the reproductive capacity of the red-legged partridge (Alectoris rufa)

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 2, pp. 169-172

  9. El exterior de la cabra y su valoración

    Ovis, Núm. 83, pp. 9-24

  10. El futuro de las razas de pequeños rumiantes:: técnicas de manipulación genética

    Ovis, Núm. 83, pp. 65-88

  11. Estrés calórico en vacas lecheras

    Ganadería, Núm. 15, pp. 70-75

  12. Factors affecting test-day milk composition in dairy ewes, and relationships amongst various milk components

    Journal of Dairy Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 53-62

  13. Genetic parameters for lactation traits of milking ewes: Protein content and composition, fat, somatic cells and individual laboratory cheese yield

    Genetics Selection Evolution, Vol. 34, Núm. 5, pp. 581-596

  14. Heritability and genetic correlations of test day milk yield and composition, individual laboratory cheese yield, and somatic cell count for dairy ewes

    Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 10, pp. 2692-2698

  15. Hyperosmotic stress induces phosphorylation of cytosolic phospholipase A2 in HaCaT cells by an epidermal growth factor receptor-mediated process

    Cellular Signalling, Vol. 14, Núm. 10, pp. 839-848

  16. In vitro digestibility of forages as influenced by source of inoculum (sheep rumen versus Rusitec fermenters) and diet of the donor sheep

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 97, Núm. 1-2, pp. 41-51

  17. In vitro methods as predictors of voluntary intake and digestibility of hays fed to sheep

    Australian Journal of Agricultural Research, Vol. 53, Núm. 4, pp. 471-479

  18. Los antibióticos promotores del crecimiento como aditivos: efectos sobre la producción animal, situación legal y perspectivas de futuro

    Información Veterinaria, Núm. 238, pp. 35-45

  19. Mammary pathogens and their relationship to somatic cell count and milk yield losses in dairy ewes

    Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1460-1467

  20. Microbiological quality and somatic cell count of ewe milk with special reference to staphylococci

    Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 6, pp. 1370-1375