PRODUCCIÓN ANIMAL
Departamento
JESÚS ÁNGEL
SANTOS BUELGA
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con JESÚS ÁNGEL SANTOS BUELGA (7)
2018
-
Risk assessment of antimicrobial resistance along the food chain through culture-independent methodologies
EFSA Journal, Vol. 16, Núm. S1
2017
-
Detección y caracterización de bacterias descarboxilantes de histidina en quesos
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
2014
-
Diversity of gram-positive catalase-negative cocci in sheep bulk tank milk by comparative 16S rDNA sequence analysis
International Dairy Journal, Vol. 34, Núm. 1, pp. 142-145
2013
-
Isolation, molecular characterization and antimicrobial susceptibilities of isolates of mycoplasma agalactiae from bulk tank milk in an endemic area of spain
Journal of Applied Microbiology, Vol. 114, Núm. 6, pp. 1575-1581
-
Relationship among specific bacterial counts and total bacterial and somatic cell counts and factors influencing their variation in ovine bulk tank milk
Journal of Dairy Science, Vol. 96, Núm. 2, pp. 1021-1029
-
Staphylococcus aureus and Escherichia coli prevalence in ovine bulk tank milk
Small Ruminant Research, Vol. 115, Núm. 1-3, pp. 108-112
2011
-
Short communication: Influence of storage and preservation on microbiological quality of silo ovine milk
Journal of Dairy Science, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1922-1927