Institute
INSTITUTO DE LA VIÑA Y EL VINO
Articles (89) Publications in which a researcher has participated View referenced research data.
2024
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Disentangling the distribution of Adenostyles in the Northern Iberian Peninsula: new insights from nuclear and plastid markers
Plant Biosystems, Vol. 158, Núm. 1, pp. 24-39
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Las auxinas equilibran con más eficacia los niveles de azúcar con la acidez en mostos del cv. Tempranillo, en contraste con la defoliación o la aplicación foliar de magnesio
Enoviticultura, Núm. 86
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Pseudomonas taetrolens ULE-PH5 and Pseudomonas sp. ULE-PH6 Isolated from the Hop Rhizosphere Increase Phosphate Assimilation by the Plant
Plants, Vol. 13, Núm. 3
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Recursos fitogenéticos y conservación como motor de cambio en la Reserva de la Biosfera de los valles de Omaña y Luna (León, España)
FEJE: revista cultural leonesa, heredera de "Tierras de León", Núm. 2, pp. 81-107
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The Health of Vineyard Soils: Towards a Sustainable Viticulture
Horticulturae, Vol. 10, Núm. 2
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The Memory of Hops: Rural Bioculture as a Collective Means of Reimagining the Future
Sustainability (Switzerland) , Vol. 16, Núm. 6
2023
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Albocycline Is the Main Bioactive Antifungal Compound Produced by Streptomyces sp. OR6 against Verticillium dahliae
Plants, Vol. 12, Núm. 20, pp. 3612
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Auxins seem promising as a tuning method for balancing sugars with acidity in grape musts from cv. Tempranillo, but not defoliation or application of magnesium to leaves
Oeno One, Vol. 57, Núm. 2, pp. 70-83
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Changes in the Microbial Composition of the Rhizosphere of Hop Plants Affected by Verticillium Wilt Caused by Verticillium nonalfalfae
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 7
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El uso del entorno inmediato en Educación Superior
Cuadernos de pedagogía, Núm. 546
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Evolved Saccharomyces cerevisiae strains to reduce ethyl carbamate in Sherry wines
Food Control, Vol. 153
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Mejora de la longevidad y la capacidad de envejecimiento de los vinos de la variedad Verdejo de la D.O.P. Rueda
La Semana vitivinícola, Núm. 3642, pp. 950-955
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Mejora de la longevidad y la capacidad de envejecimiento de los vinos de la variedad Verdejo de la D.O.P. Rueda
La Semana vitivinícola, Núm. 3653, pp. 2022-2027
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Molecular Identification and Acid Stress Response of an Acidithiobacillus thiooxidans Strain Isolated from Rio Tinto (Spain)
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 17
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Nuevos datos sobre la distribución de Draba hispanica subsp. lebrunii P. Monts. en la Cordillera Cantábrica oriental
Bulletin de la Société d'histoire naturelle de Toulouse. hors-série, pp. 157-162
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On the importance of invasive species niche dynamics in plant conservation management at large and local scale
Frontiers in Ecology and Evolution, Vol. 10
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Plant Conservation in the Midst of Energy Transition: Can Regional Governments Rise to the Challenge?
Land, Vol. 12, Núm. 11
2022
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Biodegradation of Pine Processionary Caterpillar Silk Is Mediated by Elastase- and Subtilisin-like Proteases
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 23, Núm. 23
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Culturable Yeast Diversity of Grape Berries from Vitis vinifera ssp. Sylvestris (Gmelin) Hegi
Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 4
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Drought affects the performance of native oak seedlings more strongly than competition with invasive crested wattle seedlings
Plant Biology, Vol. 24, Núm. 7, pp. 1297-1305