Publications (13) Publications in which a researcher has participated

2019

  1. A novel metabarcoding approach to investigate Fusarium species composition in soil and plant samples

    FEMS microbiology ecology, Vol. 95, Núm. 7

  2. Actividad microbiana de extractos de propóleos de Castilla y León frente a microorganismos patógenos de interés en la industria alimentaria

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Advances in nanoplasmonic biosensors for clinical applications

    Analyst, Vol. 144, Núm. 24, pp. 7105-7129

  4. Aparición de variantes resistentes a antibióticos tras exposición repetida a plasma atmosférico no térmico

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  5. Aplicación de biosensores en la detección de DDT en miel

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  6. Co-occurrence analysis reveal that biotic and abiotic factors influence soil fungistasis against Fusarium graminearum

    FEMS Microbiology Ecology, Vol. 95, Núm. 5

  7. Combined metabarcoding and co-occurrence network analysis to profile the bacterial, fungal and fusarium communities and their interactions in maize stalks

    Frontiers in Microbiology, Vol. 10

  8. Comparative study of stress and immune-related transcript outcomes triggered by Vibrio anguillarum bacterin and air exposure stress in liver and spleen of gilthead seabream (Sparus aurata), zebrafish (Danio rerio) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

    Fish and Shellfish Immunology, Vol. 86, pp. 436-448

  9. Efecto antimicrobiano de extractos de propóleos sobre "Listeria spp."

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  10. Effectiveness of infrared thermography in monitoring ventilation performance during cardiopulmonary resuscitation training: A cross-sectional simulation study in nursing students

    ACM International Conference Proceeding Series

  11. Food processing as a risk factor for antimicrobial resistance spread along the food chain

    Current Opinion in Food Science, Vol. 30, pp. 21-26

  12. Nutrition, gastronomy and health in the community of castilla y león

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext1, pp. 56-64

  13. Primera evaluación del uso de extractos de propóleos de Castilla y León frente a microorganismos de interés en la industria alimentaria

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019