Center
INSTITUTO DE CIENCIA Y TECN. ALIMENTOS
Publications (12) Publications in which a researcher has participated
2017
-
Análisis de la eficacia de la evaluación educativa en la valoración de competencias clínicas de estudiantes de enfermería
Revista Infancia, Educación y Aprendizaje, Vol. 3, Núm. 2, pp. 741-748
-
Challenges facing the biological control strategies for the management of Fusarium Head Blight of cereals caused by F. graminearum
Biological Control, Vol. 113, pp. 26-38
-
Colocación del collarín cervical: evaluación de competencias en estudiantes de grado deenfermería mediante simulación y aplicación de rúbrica
29 Congreso Nacional de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias
-
Dietary β-glucans differentially modulate immune and stress-related gene expression in lymphoid organs from healthy and Aeromonas hydrophila-infected rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Fish and Shellfish Immunology, Vol. 63, pp. 285-296
-
Dispersión de resistencias a antimicrobianos en la cadena alimentaria: efecto de tratamientos (sub)letales de conservación y desinfección
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
-
Diversity within Italian cheesemaking brine-associated bacterial communities evidenced by massive parallel 16S rRNA gene tag sequencing
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. NOV
-
Introducción de las TIC en el proceso de evaluación en educación superior: análisis de una experiencia piloto en actividades prácticas
Revista Infancia, Educación y Aprendizaje, Vol. 3, Núm. 2, pp. 145-150
-
La exposición oral: Valorar y ser valorado
Revista Infancia, Educación y Aprendizaje, Vol. 3, Núm. 2, pp. 157-163
-
Neuroendocrine and immune responses undertake different fates following tryptophan or methionine dietary treatment: Tales from a teleost model
Frontiers in Immunology, Vol. 8, Núm. SEP
-
Neuroendocrine and immune responses undertake different fates following tryptophan or methionine dietary treatment: tales from a teleost model
Advances in comparative endocrinology: Vol. IX (Universidade de Vigo), pp. 77-80
-
Taxonomic and functional diversity of a Quercus pyrenaicaWilld. Rhizospheric microbiome in the Mediterranean mountains
Forests, Vol. 8, Núm. 10
-
The rhizosphere microbiome of burned holm-oak: Potential role of the genus Arthrobacter in the recovery of burned soils
Scientific Reports, Vol. 7, Núm. 1