Publications (48) Publications in which a researcher has participated

2011

  1. Agrotis segetum (Denis & Schiffermüller) y Agrotis ípsilon (Hufnagel) (gusanos grises) en varios cultivos

    Fichas de diagnóstico en laboratorio de organismos nocivos de los vegetales. Vol.VI (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente), pp. 331

  2. Analysis of procedures and tools for the adaptation of engineering degrees to labor market needs in Spain

    IMSCI 2011 - 5th International Multi-Conference on Society, Cybernetics and Informatics, Proceedings, pp. 7-11

  3. Análisis de la variación espacio-temporal de variables vitivinícolas mediante el uso de sistemas de información geográfica

    Comunicaciones presentadas al XV Congreso Internacional de Dirección e Ingeniería de Proyectos: celebrado en Huesca, del 6 al 8 de julio de 2011

  4. Análisis territorial de las tejedas de Castilla y León - España

    Spanish journal of rural development, Vol. 2, Núm. 2, pp. 69-80

  5. Análisis y diagnóstico territorial de la populicultura en la comarca del Bierzo-León

    Spanish journal of rural development, Vol. 2, Núm. 2, pp. 33-54

  6. Aspectos técnicos de las inspecciones de los equipos de aplicación de plaguicidas: seguridad y eficiencia

    Tierras: Agricultura, Núm. 181, pp. 12-19

  7. Biomass production in an extremely acid soil treated with various calcareous amendments

    Agrochimica, Vol. 55, Núm. 3, pp. 129-138

  8. Cadena de valor en la frontera dominicano-haitana: el caso del mercado binacional de Dajabón en República Dominicana

    La cadena de valor agroalimentaria: análisis internacional de casos reales (Editorial Agrícola Española), pp. 385-398

  9. Carencias nutricionales y síntomas producidos en distintos órganos de la vid

    Vida rural, Núm. 328, pp. 22-25

  10. Carencias nutricionales y síntomas producidos en los diferentes órganos de la vid

    Vida rural, Núm. 331, pp. 54-57

  11. Cartografía de áreas quemadas en Castilla y León mediante clasificación de índices espectrales de imágenes MODIS: perspectiva unitemporal

    Teledetección: bosques y cambio climático

  12. Chickpea (Cicer arietinum L.) response to zinc, boron and molybdenum application under field conditions

    New Zealand Journal of Crop and Horticultural Science, Vol. 39, Núm. 4, pp. 217-229

  13. Cryptomyzus ribis L. (pulgón del grosellero) en grosellero (Ribesspp.)

    Fichas de diagnóstico en laboratorio de organismos nocivos de los vegetales. Vol.VI (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente), pp. 335

  14. Destruction of chloroanisoles by using a hydrogen peroxide activated method and its application to remove chloroanisoles from cork stoppers

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12589-12597

  15. Distribution and efficiency of Rhizobium leguminosarum strains nodulating Phaseolus vulgaris in Northern Spanish soils: Selection of native strains that replace conventional N fertilization

    Soil Biology and Biochemistry, Vol. 43, Núm. 11, pp. 2283-2293

  16. Dust explosions in vented silos: Simulations and comparisons with current standards

    Powder Technology, Vol. 208, Núm. 3, pp. 717-724

  17. Effect of cultivar and roasting technique on sensory quality of Bierzo roasted pepper

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 13, pp. 2426-2430

  18. Effect of different times and techniques of molybdenum applicationon chickpea (Cicer arietinum) growth and yield

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 9, Núm. 4, pp. 1271-1278

  19. Effect of organic treatments with calcium carbonate and bio-activator on quality of 'Reinette' apple cultivars

    Scientia Horticulturae, Vol. 129, Núm. 2, pp. 171-175

  20. Effect of site and storage conditions on quality of industrial fresh pepper

    Scientia Horticulturae, Vol. 130, Núm. 1, pp. 141-145