Publicacións (185) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2021

  1. A case study of university student networks and the COVID-19 pandemic using a social network analysis approach in halls of residence

    Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1

  2. Activation of p21 limits acute lung injury and induces early senescence after acid aspiration and mechanical ventilation

    Translational Research, Vol. 233, pp. 104-116

  3. Adequacy of early-stage breast cancer systemic adjuvant treatment to Saint Gallen-2013 statement: the MCC-Spain study

    Scientific reports, Vol. 11, Núm. 1, pp. 5375

  4. Adherence to recommended intake of pulses and related factors in university students in the UniHcos project

    British Journal of Nutrition, Vol. 126, Núm. 3, pp. 428-440

  5. Advances and challenges in marine conservation in Chile: A regional and global comparison

    Aquatic Conservation: Marine and Freshwater Ecosystems, Vol. 31, Núm. 7, pp. 1760-1771

  6. Aging, gut microbiota and metabolic diseases: Management through physical exercise and nutritional interventions

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-21

  7. Analysis of case fatality rate of SARS-CoV-2 infection in the Spanish Autonomous Communities between March and May 2020

    PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 12 December 2021

  8. Analysis of hospitalizations in the population with diabetes with EHRead tools

    Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 68, Núm. 6, pp. 444-446

  9. Analysis of the interaction between tryptophan-related compounds and ATP-binding cassette transporter G2 (ABCG2) using targeted metabolomics

    Food Chemistry, Vol. 344

  10. Anthelmintic activity of aminoalcohol and diamine derivatives against the gastrointestinal nematode Teladorsagia circumcincta

    Veterinary Parasitology, Vol. 296

  11. Antibody conversion rates to SARS-CoV-2 in saliva from children attending summer schools in Barcelona, Spain

    BMC Medicine, Vol. 19, Núm. 1

  12. Análisis de correlaciones canónicas utilizando encuestas y calificaciones en Biología Celular y Tisular del primer curso de Podología

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

  13. Análisis de correlaciones canónicas utilizando encuestas y calificaciones en biología celular y tisular de primer curso de podología

    Innovación docente e investigación en ciencias de la salud: nuevos enfoques en la metodología docente (Dykinson), pp. 207-216

  14. Aplicación de recursos gráficos para optimizar la síntesis y la comprensión de las clases prácticas

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

  15. Association between coffee consumption and total dietary caffeine intake with cognitive functioning: cross-sectional assessment in an elderly Mediterranean population

    European Journal of Nutrition, Vol. 60, Núm. 5, pp. 2381-2396

  16. Association between infrared thermography, anthropometry parameters and rest energy expenditure in men

    International Journal of Morphology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 1176-1182

  17. Association of foxo3 expression with tumor pathogenesis, prognosis and clinicopathological features in hepatocellular carcinoma: A systematic review with meta-analysis

    Cancers, Vol. 13, Núm. 21

  18. Associations between physical multimorbidity patterns and common mental health disorders in middle-aged adults: A prospective analysis using data from the UK Biobank

    The Lancet Regional Health - Europe, Vol. 8

  19. Autophagy-related chemoprotection against sorafenib in human hepatocarcinoma: Role of foxo3 upregulation and modulation by regorafenib

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 21

  20. Balance del año 2020 y nuevos propósitos de 2021 para abordar los objetivos propuestos en el Plan Estratégico 2020-2022 de la Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 25, Núm. 1, pp. 1-4