Instituto de investigación
INSTITUTO DE GANADERIA DE MONTAÑA
Artículos (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2001
-
Alimentación de la vaca lechera en el período seco
MG Mundo ganadero, Núm. 139, pp. 32-40
-
Alimentación de la vaca lechera en lactación
MG Mundo ganadero, Núm. 138, pp. 30-38
-
Comparative digestion of herbage by two breeds of sheep: Effects of grass maturity stage and level of intake
Animal Science, Vol. 73, Núm. 3, pp. 513-522
-
Distribution of lymphocyte subsets in the small intestine lymphoid tissue of 1-month-old lambs
Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 121-127
-
Enzimas como aditivos en la alimentación de los rumiantes.
MG Mundo ganadero, Núm. 134, pp. 62-67
-
Expression of cytokeratins and vimentin in normal and neoplastic tissue from the bovine female reproductive tract
Journal of Comparative Pathology, Vol. 124, Núm. 1, pp. 70-78
-
Influence of nitrogen source on the fermentation of fibre from barley straw and sugarbeet pulp by ruminal micro-organisms in vitro
British Journal of Nutrition, Vol. 86, Núm. 6, pp. 717-724
-
Proximal aortic dissection (dissecting aortic aneurysm) in a mature ostrich
Avian Diseases, Vol. 45, Núm. 1, pp. 251-256
-
Requisitos para la autorizqación de aditivos en la Unión Europea
MG Mundo ganadero, Núm. 134, pp. 54-61