Publicaciones (90) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. 50 años de la vacunación de poliomielitis: historia de una parálisis : lección inaugural del Curso Académico 2013-2014, Campus de Ponferrada

    [León] : Universidad de León, Área de Publicaciones, D.L. 2013

  2. A long-term physical activity training program increases strength and flexibility, and improves balance in older adults

    Rehabilitation Nursing, Vol. 38, Núm. 1, pp. 37-47

  3. A review of the molecular aspects of melatonin's anti-inflammatory actions: Recent insights and new perspectives

    Journal of Pineal Research, Vol. 54, Núm. 1, pp. 1-14

  4. Adalimumab (Tumor necrosis factor-blocker) reduces the expression of glial fibrillary acidic protein immunoreactivity increased by exogenous tumor necrosis factor alpha in an organotypic culture of porcine neuroretina

    Molecular Vision, Vol. 19, pp. 894-903

  5. Age and meloxicam modify the response of the glutamate vesicular transporters (VGLUTs) after transient global cerebral ischemia in the rat brain

    Brain Research Bulletin, Vol. 94, pp. 90-97

  6. Anestesia en el modelo animal de investigación cardiovascular

    Revista Espanola de Cardiologia Suplementos, Vol. 13, Núm. 5, pp. 47-56

  7. Anthropometric, physiological and maturational characteristics in selected elite and non-elite male adolescent basketball players

    Journal of Sports Sciences, Vol. 31, Núm. 2, pp. 196-203

  8. Anti-Inflammatory and Immunomodulatory Properties of Dietary Flavonoids

    Polyphenols in Human Health and Disease (Elsevier Inc.), pp. 435-452

  9. Análisis del estrés térmico del personal especialista en extinción de incendios forestales (PEEIF)

    Revista Montes, Núm. 112, pp. 8-13

  10. Análisis nutricional de la ingesta dietética realizada por jugadoras de voleibol profesional durante la fase competitiva de la liga regular.

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 17, Núm. 1, pp. 10-16

  11. Benefit of conjugate pneumococcal vaccination in preventing influenza hospitalization in children: A case-control study

    Pediatric Infectious Disease Journal, Vol. 32, Núm. 4, pp. 330-334

  12. Changes induced by diet and nutritional intake in the lipid profile of female professional volleyball players after 11 weeks of training

    Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol. 10

  13. Conservación de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega-3 y diferentes antioxidantes: Extracto de aceituna rico en polifenoles y vitamina E

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  14. Contribution to the understanding of unexplained death of pasturing horses in the north of Spain: A retrospective case series

    Journal of Equine Veterinary Science, Vol. 33, Núm. 6, pp. 475-482

  15. Corrigendum to “Functional characterization of the polyketide synthase gene required for ochratoxin A biosynthesis in Penicillium verrucosum” [Int. J. Food Microbiol. 161 (2013) 172–181] (S0168160512006538) (10.1016/j.ijfoodmicro.2012.12.014))

    International Journal of Food Microbiology

  16. Different prognosis in hospitalized patients with influenza one season after the pandemic H1N1 influenza of 2009-2010 in Spain

    Influenza and other Respiratory Viruses, Vol. 7, Núm. 6, pp. 1336-1342

  17. Disponibilidad De energía, disfunción menstrual y salud ósea en el deporte; una revisión de la tríada de la atleta femenina

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1010-1017

  18. Education and training for older people: Preparing the future

    Proceedings of IDEE 2013: 2nd International Workshop on Interaction Design in Educational Environments - In Conjunction with the 15th Int. Conference on Enterprise Information Systems, ICEIS 2013

  19. Efecto de la adición de extracto de vino tinto en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  20. Efecto de la suplementación en la dieta con extracto de vino tinto o con vitamina e en la calidad microbiológica y sensorial de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega 3

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza