Logo Logo Identifica't
Grups Investigadors/es Resultats Projectes

JAVIER
MATEO OYAGÜE

Catedrático de Universidad

Foto de JAVIER
Foto de Bettit

Bettit
Karim Salvá

Estàs en col·laboracions Bettit Karim Salvá

Publicacions en què col·labora amb Bettit Karim Salvá (7)

2023

  1. Effects of the use of raw or cooked chickpeas and the sausage cooking time on the quality of a lamb-meat, olive-oil emulsion-type sausage

    Meat Science, Vol. 202

2022

  1. Chorizo and Chouriço de Carne: Varieties, Composition, Manufacturing Process and Shelf Life

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 127-153

2016

  1. Partial Fat Replacement by Boiled Quinoa on the Quality Characteristics of a Dry-Cured Sausage

    Journal of Food Science, Vol. 81, Núm. 8, pp. C1891-C1898

2015

  1. Compuestos volátiles en carne de alpaca (vicugna pacos). Comparación entre carne con y sin el olor atípico atribuido al consumo de arbustos tolares

    Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 40, Núm. 1, pp. 38-43

2012

  1. Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui

    Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334

2011

  1. Effect of the Use of a Commercial Phosphate Mixture on Selected Quality Characteristics of 2 Spanish-Style Dry-Ripened Sausages

    Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 5

2009

  1. Nutrient composition and technological quality of meat from alpacas reared in Peru

    Meat Science, Vol. 82, Núm. 4, pp. 450-455

  • Contacta
  • Avís legal
translate ca arrow_drop_down
translate ca arrow_drop_down es eu gl en fr de
Universidad de León
  • Biblioteca Universitaria
  • Campus de Vegazana s/n
  • 24071 León
  • Correu electrònic: apoyo.investigacion@unileon.es
  • Telèfon: 987 29 1104/1681
Investigación en UNILEON
  • Vicerrectorado de Investigación y Transferencia
Projecte CRIS desenvolupat en col·laboració amb la Fundación Dialnet (Universitat de La Rioja)