MARÍA JOSÉ
RANILLA GARCÍA
Catedrática de Universidad
Publicaciones (131) Publicaciones de MARÍA JOSÉ RANILLA GARCÍA
2024
-
Los estudiantes de Agronomía elaboran miniclases y vídeos mediante aprendizaje colaborativo
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 109-116
2023
-
Effects of Thymbra capitata essential oil on in vitro fermentation end-products and ruminal bacterial communities
Scientific Reports, Vol. 13, Núm. 1
-
The Effect of Supplementation with Betaine and Zinc on In Vitro Large Intestinal Fermentation in Iberian Pigs under Heat Stress
Animals, Vol. 13, Núm. 6
2021
-
Betaine increases net portal absorption of volatile fatty acids in Iberian pigs
Animal, Vol. 15, Núm. 5
2020
-
Effects of Aspergillus oryzae on ruminal fermentation of an alfalfa hay:concentrate diet using the rumen simulation technique (Rusitec)
Cuban Journal of Afgricultural Sciences, Vol. 54, Núm. 2, pp. 183-192
-
Effects of replacing extruded maize by dried citrus pulp in a mixed diet on ruminal fermentation, methane production, and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-14
-
Heat stress increases in vitro hindgut fermentation of distinct substrates in iberian pigs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-13
-
In vitro and in situ evaluation of broccoli wastes as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-14
-
In vitro screening of Algerian steppe browse plants for digestibility, rumen fermentation profile and methane mitigation
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1433-1443
-
Potential of recycling cauliflower and romanesco wastes in ruminant feeding: In vitro studies
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-16
-
Replacing forage by crude olive cake in a dairy sheep diet: Effects on ruminal fermentation and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-12
2019
-
Chemical composition, in vitro digestibility and rumen fermentation kinetics of agro-industrial by-products
Animals, Vol. 9, Núm. 11
-
Comparing chemical composition and digestibility of pedicels and palm leaves as a source for livestock feeding by in vitro and in situ techniques
Journal of Rangeland Science, Vol. 9, Núm. 4, pp. 378-391
-
Efecto de la inclusión de cantidades crecientes de brócoli en dietas para ovino lechero sobre su fermentación ruminal in vitro.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto de la sustitución de maíz por pulpa de cítricos en una dieta para ovino lechero sobre su fermentación en el sistema Rusitec.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Evaluation of brassica vegetables as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 9, Núm. 9
-
Nuevos ingredientes en las dietas de los rumiantes: potencial de los subproductos de las crucíferas
Ganadería, Núm. 119, pp. 70-75
-
Replacing soybean meal with urea in diets for heavy fattening lambs: Effects on growth, metabolic profile and meat quality
Animals, Vol. 9, Núm. 11
-
Transcriptomic profiling of duodenal epithelium reveals temporally dynamic impacts of direct duodenal starch-infusion during dry period of dairy cattle
Frontiers in Veterinary Science, Vol. 6, Núm. JUL
-
Utilización de subproductos en dietas de ovejas lecheras: Efecto sobre las comunidades bacterianas ruminales
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza