Publications by the researcher in collaboration with Benito Moreno García (24)

2000

  1. Yeast populations on Spanish fermented sausages

    Meat Science, Vol. 54, Núm. 3, pp. 203-208

1999

  1. Responsabilidad de la Administración y de las empresas en la garantía de la seguridad o inocuidad de los alimentos

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 5, pp. 7-15

1998

  1. Rapid microbiological methods in meat and meat products

    Meat Science, Vol. 49, Núm. SUPPL. 1

1991

  1. Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage

    Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949

1990

  1. Numerical taxonomy of Micrococcaceae isolated from Spanish sheep's milk cheeses

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 33-41

  2. Production of staphylococcal enterotoxins C1 and C2 and thermonuclease throughout the growth cycle

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 56, Núm. 2, pp. 555-559

1988

  1. Behaviour of Staphylococcus aureus strains, producers of enterotoxins C1 or C2, during the manufacture and storage of Burgos cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 117-122

  2. Comparación del método espiral con procedimientos tradicionales de siembra para la determinación de diferentes grupos microbianos en leche de oveja

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  3. Correlation Between DNA Base Composition and Routine Tests for the Identification of Micrococcaceae Isolated from Sheep's Milk Cheese

    Systematic and Applied Microbiology, Vol. 10, Núm. 2, pp. 180-184

  4. Effect of growth of a commercial starter culture on growth of Staphylococcus aureus and thermonuclease and enterotoxins (C1 and C2) production in broth cultures

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 6, Núm. 2, pp. 107-114

  5. Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276