CAROLINA
BLANCO FONTAO
PROFESOR CONTRATADO DOCTOR
F. Javier
Giráldez García
Publicacións nas que colabora con F. Javier Giráldez García (20)
2018
-
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Food Research International, Vol. 108, pp. 42-47
-
Grain grinding size of cereals in complete pelleted diets for growing lambs: Effects on ruminal microbiota and fermentation
Small Ruminant Research, Vol. 159, pp. 38-44
2017
-
Effect of dietary supplementation with carnosic acid or vitamin E on animal performance, haematological and immunological characteristics of artificially reared suckling lambs before and after road transport
Archives of Animal Nutrition, Vol. 71, Núm. 4, pp. 272-284
-
Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality
Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 8, pp. 3455-3466
2016
-
Cebo de corderos: utilización de raciones completas
MG Mundo ganadero, Año 27, Núm. 271, pp. 28-33
2015
-
Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage
Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80
2014
-
Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 116, Núm. 2-3, pp. 137-143
-
Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos en cebo sobre el patrón de fermentación ruminal in vivo e in vitro
XXXIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia: XV Congreso Internacional
-
Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos sobre la ingestión, el rendimiento y la evolución del color de la carne
XXXIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia: XV Congreso Internacional
-
Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs
Small Ruminant Research, Vol. 121, Núm. 2-3, pp. 314-319
-
Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic display
Meat Science, Vol. 98, Núm. 4, pp. 646-651
-
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambs
Journal of Animal Science, Vol. 92, Núm. 9, pp. 4086-4094
-
Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing time
Meat Science, Vol. 97, Núm. 1, pp. 115-122
-
Total mixed ration pellets for light fattening lambs: Effects on animal health
Animal, Vol. 9, Núm. 2, pp. 258-266
2013
-
Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinada
42 Jornadas de Estudio AIDA (XV Jornadas sobre Producción Animal)
-
Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de en corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la ingestión, la digestibilidad y el rendimiento productivo
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Quercetin dietary supplementation of fattening lambs at 0.2% rate reduces discolouration and microbial growth in meat during refrigerated storage
Meat Science, Vol. 93, Núm. 2, pp. 207-212
2012
-
La alimentación animal y los nuevos productos cárnicos
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 47, pp. 10-14
-
Vegetable oil soapstocks reduce methane production and modify ruminal fermentation
Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 40-46
2011
-
Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivo
XXXVI Congreso de la sociedad española de ovinotecnia y caprinotecnia: Donostia-San Sebastián