DOMINGO
FERNÁNDEZ GARCÍA
Titulado Superior Investigador
ERICA
RENES BAÑUELOS
PROFESOR PERMANENTE LABORAL
2023
2022
-
Characteristics and proteolysis of a Spanish blue cheese made with raw or pasteurised milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 630-642
2021
-
Effect of different cooking methods on the total phenolic content, antioxidant activity and sensory properties of wild Boletus edulis mushroom
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 26
-
Effect of forage type, season, and ripening time on selected quality properties of sheep milk cheese
Journal of Dairy Science, Vol. 104, Núm. 3, pp. 2539-2552
-
Influence of the Breed of Sheep on the Characteristics of Zamorano Cheese
Dairy, Vol. 2, Núm. 2, pp. 242-255
2020
-
Effect of forage type in the ovine diet on the nutritional profile of sheep milk cheese fat
Journal of Dairy Science, Vol. 103, Núm. 1, pp. 63-71
-
Effect of high hydrostatic pressure processing of milk on the quality characteristics of kefir
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 44, Núm. 10
2019
-
Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el contenido en aminas biógenas del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el perfil de aminoácidos libres del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Influencia del tipo de alimentación y tiempo de maduración en la calidad sensorial del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Influencia del tipo de alimentación y tiempo de maduración en la composición del queso de oveja y su potencial antioxidante
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Effect of feeding regimen on the fatty acid profile of sheep bulk tank milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 4, pp. 857-867
-
Influencia del tipo de alimentación, época del año y tiempo de maduración sobre las características microbiológicas del queso de oveja
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2014
-
Effect of autochthonous starter cultures on the biogenic amine content of ewe's milk cheese throughout ripening
Food Microbiology, Vol. 44, pp. 271-277