CIENCIAS DE LA VIÑA Y EL VINO BASADAS EN DATOS

Constituído o 01 de xaneiro de 2020

Responsable: JOSÉ ENRIQUE GARZÓN JIMENO

Departamento: INGENIERÍA Y CIENCIAS AGRARIAS

Centro: ESCUELA DE INGENIERÍA AGRARIA Y FORESTAL

Investigadores/as

Clasificacións

  • Área UNESCO: Agronomía
  • Área CCT: A-01 AGRICULTURA
  • Área de Aplicación: NATURALEZA
  • Rama de conocimiento: Ingeniería y Arquitectura
  • Área tecnológica: SERVICIOS AVANZADOS
  • Carácter del grupo: 07

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Education (Social Sciences) Filtro
  3. Horticulture (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  4. General Economics (Economics, Econometrics and Finance) Filtro
  5. Sports Medicine (Medicine) Filtro
  6. Applied Psychology (Psychology) Filtro
  7. Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) (Earth and Planetary Sciences) Filtro
  8. Economics (Economics, Econometrics and Finance) Filtro
  9. Geochemistry and Petrology (Earth and Planetary Sciences) Filtro
  10. Geology (Earth and Planetary Sciences) Filtro

Compoñentes noutros momentos (2)