MODCELL
DIFERENCIACIÓN CELULAR Y DISEÑO DE MODELOS CELULARES
Publications (7) Publications in which a researcher has participated View referenced research data.
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Food Science
2024
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Impact of different levels of handling on Solea senegalensis culture: effects on growth and molecular markers of stress
Fish Physiology and Biochemistry, Vol. 50, Núm. 5, pp. 1987-2000
2023
2022
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Dietas saludables y sostenibles con alimentos de origen animal
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 77, pp. 6-13
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Fuentes de proteína alternativas a la de origen animal
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 76, pp. 23-30
2020
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Dietary supplemental plant oils reduce methanogenesis from anaerobic microbial fermentation in the rumen
Scientific Reports, Vol. 10, Núm. 1
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Effects of supplemental plant oils on rumen bacterial community profile and digesta fatty acid composition in a continuous culture system (RUSITEC)
Anaerobe, Vol. 61